fredag 4. september 2009

Så var vi i gang...

Nå har det lenge etterlengtede året startet, og jeg har blitt student ved Hald Internasjonale Senter i Mandal. Her er vi samlet, 80 unge mennesker fra 13 nasjoner, og får undervisning i tverrkulturell forståelse og hvordan man takler kultursjokk... Undervisningen vår kan deles inn i fem ulike temaer:
 • Kultur og tverrkulturell forståelse
 • Bistand og utvikling
 • Bibel og misjon
 • Lederutvikling og personlig vekst
 • Informasjon, kommunikasjon og formidling
Utenom skolen er det mye liv og røre, noe det gjerne blir når 80 gira mennesker samles på ett sted hvor de tilbringer flesteparten av døgnets timer sammen. Det går i kortspill, gitarspill på ulike nivåer, sang på alle språk og i alle tonearter (gjerne på en gang), filmtitting og volleyballturneringer, for å nevne noe.

Hver dag er preget av språkutfordringer (som heldigvis fører til mye latter og mange smil), kulturmøter og relasjonsbygging på tvers av nasjonaliteter - og alt teller som god forberedelse til den store reisen ut i det ukjente...


Grytidlig om morgenen den 2. oktober setter jeg og min team-mate Idunn oss på flyet og begynner på et spennende halvår i et relativt ukjent terreng. Følg med på bloggen min, så skal jeg holde dere oppdatert på min prøvesmak av Kamerun :)

4 kommentarer:

 1. Så fin blogg Pernille. Jeg skal følge med

  SvarSlett
 2. Hei Pernille!
  Så spennende og hyggelig å lese hva du gjør!
  Må si dere skal gjennom mange viktige og interessante temaer. Så jeg skjønner at dere blir godt forberedt, det er bra ;)Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen :)
  Lykke til ;)

  SvarSlett
 3. Hei Pernille. Nå er det like før! Jeg gleder meg til å følge deg her!

  SvarSlett
 4. Hei du,
  ville bare si hei, og at jeg haper du har en helt fantastisk tid i Cameroon!!
  Klem

  SvarSlett